Ajankohtaista
Ruiskut ja levittimet

     

Ruiskuja ja levittimiä joka lähtöön

Olipa kysymyksessä isojen monitoimialueiden tai golfväylien ruiskutuksesta tai pisteruiskutuksesta meiltä löytyy vaihtoehtoja joka lähtöön.

Selkäruiskut

Chapin International (USA) on vuodesta 1884 valmistanut ammattikäyttöön innovatiivisia ja hyvin edullisia selkäruiskuja. Chapin-ruiskut ovat huippuluokkaa mitä tulee teknisiin ratkaisuihin, rakenteeseen sekä toiminnallisuuteen. Se on tehokas, luotettava ja vankka. Erittäin helppo pumpattava - Tiivisteet sietävät torjunta-aineita - Leveät, mukavat olka- ja lantiohihnat - Käsipistoolin pidike.

AGS Ruiskut

Tsekkiläinen Agromehanika on AG-ruiskujemme luotettava valmistaja. Mallistoon kuuluu erilaisia ja -kokoisia golf- ja jalkapallokentille sopivia ruiskuja. Yksinkertainen funktio ja edullinen hinta on vaikut¬tanut siihen että kysyntää riittää. Kolmepistekiinnitys – Voimansiirtoakseli – Tilavuudet 200-1200 litran säiliöt

Ruiskuvaunu Eve-N-Spray TX 252

Ev-N-Spray TXE 252 on tarkoitettu sinulle jolla on suuret laatuvaatimukset. Siinä on 1,5 metrin ruiskupuomi ja voidaan myös varustaa käsipistoolilla pistekäsittelyä varten. Säiliö on saranakiinnitetty ja iskunkestävää muovia. Ev-N-Spray:llä on sisäkumittomat paineilmapyörät. Pumppu on automaattisesti ilmastoiva. Akun teho riittää koko päivän työhön. Laite voidaan ruiskuttaa puhtaaksi ja on näin helppo puhdistaa.

 


AG 500 levitin

Säiliö on muovia ja levityslautanen ruostumatonta terästä. Runko on lakattua terästä ja laitteeseen kuluu vaijerikaukosäädin.

Tilavuus: 500l
Levityssäde: 12-14m
Kolmepistekiinnitteinen

Earthway Ev-N-Spread mallisto

Ev-N-Spread mallisto on yksi maailman laajempia. Pohjoismaiden päävarastostamme toimitamme peruslevittimet nopeasti ja koko mallisto tietysti saatavana tilauksesta

Suosittu Rondini

Tämä hinattava levitin voidaan käyttää traktorin tai leikkurin perässä. Valmistusmaa on Italia ja laatu ammattimainen. Helppo käyttää ja edullinen hankkia.

Runko: ruostumaton
Tilavuus: 100 l
Levityssäde: 2-6m
Pyörät : kumia

Lataa ”Ruiskut/Levittimet” lisätietoja tästä