Mahdollisuuksien laite

Fleet Kombi on akkukäyttöinen linjamerkintälaite joka on varustettu kahdella säiliöllä käytön helpottamiseksi. Laitteessa on sekä värisäiliö että vesisäiliö. Vesisäiliö helpottaa ja nopeuttaa laitteen puhdistamista käytön jälkeen. Nappia painamalla laite puhdistaa itse itsensä. Voit jopa viedä Kombin varastoon tyhjentämättä säiliötä huomista maalausta odottamaan. Tästä johtuen Fleet Kombi on hyvä ympäristävalinta sen lisäksi että se säästää työtä ja aikaa

 

 

 

Hinta-laatusuhde kohdallaan

Todella hyvä laite huokeaan hintaan. Vanha luottolaite mukana jo 90-luvulla. TopLine TXE :n sydän on sen pumppu. Siinä on jatkuva 2,7 baarin vakiopaine.

Varmuus ja mutkattomuus on TXE-laitteen avainsana. Akun 4 tunnin käyttöaika per latauskerta sopii piennemmille paikkakunnille. (2-3 kenttää). Puhdistussäiliö lisävarusteena.

TXE -laittessa on 25l saranakiinnitteinen säiliö tyhjentämisen ja puhdistamisen helpottamiseksi. TopLine TXE llä on kevyt mutta kestävä runko. Käsivartta voi taittaa laitteen päälle kuljetuksen helpottamiseksi esim. auton takakontissa.

 

 

 

 

 


 

 

Linjausrobotti joka säästää aikaa

Intelligent One on maailman ensimmäinen GPS-ohjattu linjausrobotti joka 2mm tarkkuudella linja ” kaikki” pelikentät. Normaalista jalkapallokentästä se selviää n. 15 minuutissa sillä välin kun itse pidät esim. kahvitauon. Kts DEMO tästä