Ajankohtaista

Vaasan Elisa Stadionille sekä Seinäjoen OmaSp stadionin kastelunjärjestelmäksi on valittu Perrot VP3-kokonaisuus. Katso video tästä ja klikkaa sivun alaosasta ”our latest videos”.
Jalkapallokentän kastelujärjestelmät - Perrot

     
     

Perrot tuotemerkki on kansainvälisesti tunnettu laadustaan ja toimii tärkeänä yhteistyökumppanina maailman huippuareenoilla (Esim. Allianz Arena, Munchen, San Siro, Milano, FIFA World Cup South Africa). Nyt Perrotin koko kastelujärjestelmävalikoima on myös suomalaisten jalkapallokenttien ja kenttähoitajien saatavissa!


Saatavana kahdella eri tekniikalla

Perrotilta löytyy urheilukentille kahdella eri tekniikalla toimivia sadettajia. Asiakas voi valita joko gear drive tai impact tekniikalla toimivan kastelujärjestelmän. Jalkapallokentillä on myös molempien yhdistelmä mahdollinen. Molemmat vaihtoehdot ovat kansainvälistä huippulaatua Perrotin omassa laboratoriossa kehitettyjä ja kokonaan omassa tehtaassa valmistettuja. Perrot kastelujärjestelmä palvelee asiakkaamme tarpeita useita vuosia ja takuuaika on jopa 5 vuotta.

Katso tästä

Rajaton sadetussektorin säätö

Kentän laitoihin asennetut osasektorisadettajat voidaan vielä asennuksen jälkeenkin tarpeen mukaan hienosäätää tarkasti oikeiden sektorirajojen mukaan kannessa olevan säätöruuvin avulla. Sektorin säätö on rajaton eikä lukittu tiettyyn aloituspisteeseen. Etuna tästä on, että sadetussektoria voidaan muuttaa 360 astetta kaivamatta ja aiheuttamatta pelipinnalle vahinkoa.

Kansi aidolla nurmella

Keskikenttäsadettajat ovat omaa luokkaansa. Kansi on todella iskunkestävä ja tekonurmipäällysteinen kansi kestää ottelujen ja harjoitusten aiheuttamat kolhut. RVR-malli tarjoaa lisäksi vaihtoehdoksi muovikupillisen kannen johon voidaan istuttaa aito nurmi ja näin koko pelialusta on luonnollista nurmea.

3-7 barin paineella sadettajilla on 19-36.6 m kastelusektori ja tiheä veden jakelu. Nopeutetun kastelukierroksen säätö on ainut

laatuinen piirre ja takaa tasaisen kastelun esim. lyhyen pelitauon aikana.

VP3 - tekonurmikenttien kastelukuningas

VP3 mallin huippusuorituskyky on kehitetty tekonurmikenttien kastelua varten. Mallin piston drive tekniikka antaa tasaisen kastelun kentän laidoista eikä pelialueelle asenneta sadettajia ollenkaan. VP3 on maailman ensimmäinen pop up sadettaja jossa on piston drive te

kniikka ja sadettajilla on yli 50 m:n kastelusektori.

Helppo ja yksinkertainen huolto

Kaikki sadettajat ovat päältähuollettavia mukaanlukien solenoidiventtiili. Sadettaja on irrotettavissa suojuksestaan vain kaksi ruuvia avaamalla. Kaikki huoltotyö onnistuu toisinsanoen kaivamatta ja aiheuttamatta pelipinnalle vahinkoa.Suomalaisia Perrotin vieraina Bayern Munchenin Allianz Areenalla

  
Helsingin Olympiastadionin kenttämestari Jani Kurvinen ja Tampereen kaupungin liikuntapalvelun käyttöpäällikkö Matti Kaario tutustumassa Bayern Munchen Allianz areenan Perrot –kastelujärjestelmään kentän toim. johtajan Jurgen Muthin opastuksella.

 

 

Lataa Perrot esitteemme tästä

 

 

 

 


VP 3 - tekonurmen kastelukuningas. Klikkaa "Katso video" ja klikkaa sivun (engl.) alaosasta "our latest videos"


Rollcart V - itsekulkeva sadetusvaunu

 

 

 

 


 

Perrot suomessa

- Elisa Stadion Vaasa VP3
- OmaSp stadion Seinäjoki VP3
- Jukka Virtasen Pallokenttä, Jämsänkoski VP3
- Lahti Stadion VP3
- Lohtajan keskuskenttä Kokkola LVZR WVAC
- Equestrian Center Aino Järvenpää VP3
- Kimitoöns fotbollsstadion
- Kokkolan keskuskenttä/KPV-kotikentä (6 kpl P2M)


Perrot maailmalla

Lue lisää