Ajankohtaista
Aquamaster-avain hyvinvoivalle vesistölle

     

Ilmastointi - vesistöjen hyvinvoinnin kulmakiviä

Tietoisuus vesistöjen laatujohtamisesta on nykypäivänä suurempaa kuin koskaan aikaisemmin. Vesistöjen hyvinvoinnista vastaavat henkilöt ymmärtävät, että veden hapensaanti on kulmakivi tässä ajattelussa. Päämäärä on happipitoisuuden lisääminen joka edesauttaa luonnollista puhdistusprosessia ja jonka lopputuloksena syntyy esteettinen, miellyttävä sekä terve vesimassa.

Ilmastointi on luonnollinen, ympäristöystävällinen ja tehokas vesistöjen laatujohtamisen työkalu. Sen kohteena ovat useat veden laatuongelmat kuten esim. runsas levänkasvu, vesistöjen rikkakasvit, pohjalietteet, haju- ja hyönteisongelmat sekä järvien ja lampien tukkeutumiset.

Laaja valikoima tukenasi

AquaMaster -ilmastointilaitteita on saatavissa sekä 60Hz ja 50Hz, 1/3 ...25 hp tarvittavan volttimäärän mukaan. Tuhansien onnistuneiden maailmanlaajuisten projektien perusteella tiedämme että tulette vakuuttumaan AquaMaster suihkujen ja ilmastoijien toimivuudesta.

Helposti asennettavia

Sitoutumisemme ylivertaisuuteen muotoilussa, teknologiassa että toimitusvarmuudessa on menestyksemme avain kun kysymyksessä on vesistöjen laatujohtaminen. Aquamaster perussuihkulähteet ja ilmastoijat ovat helposti asennettavissa. Tutusti tarjoamiimme tuotevaihtoehtoihin. Voit myös täyttää vesistöinfolomakkeemme niin palaamme tarjouksemme kanssa

Valitse vesisuihkujen ja ilmastointilaitteiden teknologiajohtaja vesistöjenne hyvänvointisuuden kannalta.

 

Vesistöinfolomake

Täytä vesistöinfolomakkeemme niin palaamme räätälöidyn tarjouksen kanssa.

Lataa Leaflet Fontein PDF tästä