Jalkapallo

         
Tervetuloa jalkapallosivustoillemme

Olemme viime aikoina panostaneet kovasti tuotepalettimme kehitykseen. Kenttämestarina sinulla on entistä laajempi tuotevalikoima käytettävissäsi. Tervetuloa jalkapallosivustoillemme!


STRI maa-analyysi

STRI analyysimme on enemmän kuin tavallinen analyysi. Sports Turf Research Institute on sitoutumaton tutkimuslaitos joka palvelee kenttähoitajia ympäri maailmaa puolueettomalla analyysi-palvelullaTekonurmi

Jatkuvan kehityksen seurauksena on T&GT ottanut lajitelmaansa erilaisia työvälineitä ja tuotteita tekonurmikentän hoitoa varten. Täältä löydät tarvikkeita jotka ovat tarpeellisia pitämään kentän huippukunnossa ja näyttämään houkuttelevalta samalla tarjoten hyvän pelialustan palloilulle ja samlla huomioiden pelaajien turvallisuuden.

 

          
Lannoitteet ja hoitoaineet

Hoitotuotteiden ja -aineiden tiimoilta toimimme mm. Svensk Jordelitin pääyhteistyökumppanina Suomessa ja välitämme maailman johtavia lannoite- ja hoitotuotemerkkejä kuten esim. Headland, Melspring, Farmura, Agrium Advanced Technologies, Compo

 
Kenttävarusteet, työkalut ja tavikkeet

Tuhlaatko aikaa ja rahaa pikkuostoksiin? Toimitamme asiakkaillemme tuotteita joko suoraan päävarastostamme parissa päivässä tai todella kustannustehokkasti suurtilauksena pari kertaa vuodessa. Ota yhteyytää niin kerromme lisää.

 
Linjamerkintä


Suosittu ja helppokäyttöinen Fleet Kombi ja TopLine linjamerkintälaitteet. Lisäksi huippusuositut merkintävärit. Runsaasti väripigmenttejä sisältävä Fleet Elit on ollut suurmyyjä SUomessa jo monta vuotta.

 

   
   


Kastelujärjestelmät

Perrot:in sadetusjärjestelmät nyt myös saatavissa meidän kautta Suomessa. Omassa tehtaassa valmistetut sadettajat ovat korkealaatuista saksalaista käsityötä. Tutustu tarjoamiimme ratkaisuihin jo tänään.

 
Ilmastojat, harjat, pystyleikkurit y.m.

Suno on monikäyttöinen laite joka toimii ilmastoijana, pystyleikkurina, jyränä, haravana tai harjana. Suno on kätevä kokonaisuus kun ostetaan laitteen perusrunko ja varustetaan se eri lisälaitteilla.

 
Levittimet, ruiskutValikoimaan kuuluu erilaisia ja -kokoisia golf- ja jalkapallokentille sopivia levittimiä ja ruiskuja. Levittimet työnnettäviä tai hinattavia.