Golf

         
Golf- ja jalkapallokentät ovat lähellä sydäntämme


Olemme viimeisten kahdentoista
kuukauden aikana panostaneet tuotevalikoimamme kehitykseen. Voimme tänä päivänä tarjota Suomen kenttähoitajille entistä laajemman tuoteportfolion.


STRI maa-analyysi

STRI analyysimme on enemmän kuin tavallinen analyysi. Sports Turf Research Institute on sitoutumaton tutkimuslaitos joka palvelee kenttähoitajia ympäri maailmaa puolueettomalla analyysi-palvelulla


Lannoitteet ja hoitoaineet

Hoitotuotteiden ja -aineiden tiimoilta toimimme mm. Svensk Jordelitin pääyhteistyökumppanina Suomessa ja välitämme maailman johtavia lannoite- ja hoitotuotemerkkejä kuten esim. Headland, Melspring, Farmura, Agrium Advanced Technologies, Compo

  
         
Kastelujärjestelmät

Perrot:in sadetusjärjestelmät nyt myös saatavissa meidän kautta Suomessa. Omassa tehtaassa valmistetut sadettajat ovat korkealaatuista saksalaista käsityötä. Tutustu tarjoamiimme ratkaisuihin jo tänään.

 

 
Ilmastojat, harjat, pystyleikkurit y.m.

Suno on monikäyttöinen laite joka toimii ilmastoijana, pystyleikkurina, jyränä, haravana tai harjana. Suno on kätevä kokonaisuus kun ostetaan laitteen perusrunko ja varustetaan se eri lisälaitteilla.

Kts myös greentek.uk.com


 

 

 

 

 
Water Management


 
Kuinka tämä auttaa

Aquatrols tarjoaa täyden valikoiman tuotteita vesi-/kosteus-ongelmien ratkaisemiseksi. Oli sitten kysymyksessä ilman ja veden/kosteuden tasapainosta  juurialueella  tai pinta-aktiiviset ratkaisut nurmipinnalla  jotka sopivat jokaiseen tarpeeseen ja budjettiin. Vuosikymmeniä kestäneen riippumattoman ja yliopistotutkimuksen tuella Aquatrols-tuotteet tarjoavat tasaisen suorituskyvyn ja turvallisuuden jotta nurmikko pysyy parhaassa kunnossa. Turfgrass-ammattilaiset ympäri maailmaa luottavat Aquatrols- aineisiin maaperän ja veden ja kasvin välisen vuorovaikutuksen optimoimiseksi, kastelun tehokkuuden parantamiseksi sekä veden ja energian käytön vähentämiseksi.

   

http://eu.aquatrols.com/watermanagement/


 

   Golfkenttävarusteet

Laaja valikoima kenttä- ja driving range –varusteita jordelit.se -sivuilta